IKEA BRÅKIG collectie: limited edition

Een tijd geleden zag ik op internet (of was het nu Latanie die het mij zei) dat er eind januari een limited edition collectie zou uitkomen bij Ikea, ontworpen door Art Rebels. Ik ben altijd al fan geweest van Ikea, maar eerlijk gezegd heb ik er nog nooit zo'n mooie dingen gevonden als deze. Als je fan bent van dure merken als Ferm Living net als ik is dit een collectie die als het ware uit de hemel komt gevallen. Scandinavisch geïnspireerd maar toch niet superduur is een combinatie waar ik nog niet vaak van mocht genieten.

Omdat ik in april verhuis en alleen ga wonen werd ik natuurlijk heel enthousiast om te zien dat er zoveel moois op komst was. Zeker omdat mijn budget niet te schraal is maar toch ook niet heel uitgebreid, en ik gesteld ben op mooie meubels en interieur. Toen ik in de 'showroom' binnenkwam bij Ikea Breda (België werd jammer genoeg overgeslaan als verdeler van de collectie) was het net zoals ik het wilde: één van de eerste uitstalruimtes was volledig ingepalmd met de Bråkig spullen. Door de vele blogposts en foto's op internet was een stormloop niet helemaal ondenkbaar. Ik offerde mijn teerbeminde uitslaapuren van vorige zaterdag dus op om vroeg naar Nederland te kunnen vertrekken. Gelukkig kwam ik toe iets net na het openingsuur en had ik nog even tijd en ruimte om dit te doen:






Ik kreeg een paar waardevolle minuten alleen met de uitgestalde collectie waardoor ik rustig kon verzamelen wat ik wilde. Al snel stroomde het volk meer en meer toe en had ik last van een Frans hand (dat weet ik omdat het mens die het toebehoorde, zo te horen Frans sprak) dat het laatste stuk van een variant van de kopjes van onder mijn neus weghaalde. Ook heel vreemd om te zien hoe iedereen, net als ik waarschijnlijk, op zo'n moment lijkt te transformeren in een roofdier dat een biefstuk in het vizier krijgt. Toch heb ik zowat alles van alles kunnen meenemen, maar er waren een aantal zaken die dus al uitverkocht waren slechts een aantal dagen nadat de collectie binnenkwam. Ook was alles blijkbaar wat verspreid over alle Ikea filialen en wilden ze er dus een soort rat race van maken waarbij het van belang is om op goed geluk de dichtstbijzijnde winkel te bezoeken en te hopen dat de stukken die je wou daar toevallig beschikbaar waren.

Na een rush van meubels, servies en accessoires (zoals die mooie kussens) graaien en ook de veilige opslag in de auto ervan te garanderen, wou ik natuurlijk nog wel eens 'mijnen toer doen' in de rest van de winkel zoals we dat gewoon zijn. Daardoor passeerde ik nog een aantal keer en merkte ik dat er al mensen showroom items hadden meegenomen. 'Zeker gepiekt,' dacht ik. Maar de bordjes en kopjes die ik wou en er niet meer ingepakt te koop lagen, stonden er wel nog tussen. Omdat ik dacht 'Stelen? Nah, dat gaan we niet doen' heb ik het gevoel (dat ik meedraag als Belg zijnde) 'dat het wel niet zou mogen' laten varen en vroeg ik aan de medewerker of ik niet gewoon de ontbrekende kopjes en borden uit de showroom mocht kopen - want ja, ik wou echt wel àlles. De vriendelijke Nederlander maakte er koopjes van en plakte er zelfs nog korting op. Dankzij hem heb ik dus alle borden en ook alle kopjes - beat that, Frans hand!

Enkele beelden van wat ik zoal kocht (alle foto's © IKEA), van de opbergdozen enkel de cilindervormige en 2 rechthoekige:

Asset Preview  Asset Preview
Asset PreviewAsset Preview


http://images.ikea.com/assetbank-ikea/servlet/display?file=29/PE407879-l-m.jpgAsset Preview
Asset Preview


(enkel blauwe en roze kussen / zowel kopjes als blauwe kruk / ook nog een laptopdink/ontbijt op bed meubel die hier niet bijstaat)



Ik kijk er al naar uit om mijn plekje op te vullen met al die mooie spullen!

P.S.: Omdat ik er dan toch was, nam ik ook nog een tafeltje mee uit het 'gewone' assortiment ;)

LÖVBACKEN Tafeltje IKEA De duidelijke adering in het populierenfineer geeft elke tafel een uniek uiterlijk.


1 reacties :

  1. How to make money betting - Tips and Tricks - WorkMaker Money
    › sport › sport Sep 10, 2019 — Sep 10, 2019 With a free-to-play sport that 바카라 사이트 has become extremely popular for gambling หารายได้เสริม and sports betting, it's no wonder we're going to find a wealth of free septcasino to play

    BeantwoordenVerwijderen

ABOUT STUDIO CARO

Hi! I'm Caroline from Belgium and this is my playground. I am a graphic designer with an irresistible urge to collect and make beautiful things. I blog about art, DIY, beauty and the general life of a twenty-something. You'll find a tutorial here and there too. Also, I am a freelancer and always looking for new clients, so check my portfolio or contact me!

LIKE ON FACEBOOK